понеделник, 10 септември 2012 г.

8 декември във Велинград и Цигов чарк

Велинград и Цигов чарк са популярни места за почивка около студентския празник – 8 декември. И тази година много от хотелите и вилите ще предлагат специални цени са настоящите и бившите студенти, които желаят да посрещнат празника в уютна атмосфера с много забавления.

Честата почивка във Велинград е предпочитана заради спа хотелите си, които освен със собствен ресторант разполагат и с парни бани, басейни, джакузита и други екстри, които привличат младите хора. Не на последно място са и нощните клубове, които са няколко на брой в спа столицата на България. Ако нямат организират транспорт, до Велинград студентите могат да стигнат и чрез теснолинейката, тръгваща от гара Септември, която предлага ако не удобство, то поне живописни изгледи на красивата природа в района.

В Цигов чарк пък ходят млади и стари студенти, които желаят да са по-близо до природата. Вилите и вилните селища там са по-популярни, като в повечето вили комфортно могат да отседнат от 4 до 7 души, разполагат с камина и барбекю. Привлекателна е и ски пистата до Цигов чарк, която е с дължина 1200м. и разполага с два влека.

В хотелите и вилните селища с ресторант обикновено се организира и вечеря, която влиза в общ куверт с две нощувки и закуски.

Още от началото на есента хотелите и вилите в района на Западните Родопи – Велинград и Цигов чарк, започват да публикуват офертите си. Добре е ако желаете да почивате там, да организирате колегите си по отрано, тъй като местата бързо се изчерпват, а обикновено компаниите са големи и не желаят да се делят на повече от един обект.

Пожелавам ви една страхотна почивка в тази красива местност, както и невероятно прекарване с любимите ви колеги! Ще се радвам ако публикувате отзиви къде сте почивали и как са били условията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар